Župne informacije

ŽUPNE OBAVIJESTI

ISPOVIJED BOLESNIK I NEMOĆNIKA

Župnik i kapelan će obići bolesnike koje ste prijavili u utorak od 09:00 do 12:00.
U srijedu od 09:00 će biti i prilika za sv. sakramente u staračkom domu u Slakovcu.

HODOČAŠĆE NA MARIJU BISTRICU

U subotu tko želi može hodočastiti na Mariju Bistricu svojim autom. Župnik će u 8:00 pričekati pred crkvom župljane koji će doći, potom slijedi ulazna procesija, prilika za sv. Ispovijed, sv. Misa na otvorenom u 11:00 sati, vrijeme za ručak i u 14:00 sati zahvalna procesija oko oltara.

STARE FOTOGRAFIJE IZ ŽIVOTA NAŠE ŽUPE

Molimo Vas da svatko tko posjeduje stare fotografije (do 2000.g.) iz života naše župe (proštenja, hodočašća, izleti, krštenja, Prve pričesti, Sv. Potvrde, vjenčanja, sprovodi, druženja…) da ih posude kako bi ih kopirali i napravili arhivu starih fotografija u Župnom uredu. Naime, nije ostalo sačuvano ništa takvoga u župnome arhivu pa to želimo ispraviti. Fotografije vraćamo nakon što ih kopiramo. Zahvaljujemo se unaprijed.

DEVETNICA PRESVETOM TROJSTVU

Kroz devet dana ćemo se pripremati za župno proštenje. Svaki dan će biti izložen Presveti oltarski sakramenat te će se moliti litanije i prikladne molitve po starom molitveniku koji je pronađen u župnoj knjižnici. Također, kroz tih devet dana će se propovijedati na sv. Misi o Presvetom Trojstvu. To će biti katehetske propovijedi, propovijedi koje imaju svrhu poučiti vjernike o određenoj vjerskoj istini.

ZAJEDNIČKI NASTUP ŽUPNIH ZBOROVA ZA ŽUPNO PROŠTENJE

Pozivaju se svi pjevači iz naših filijala da dođu u Nedelišće na zajedničku probu u utorak u 19:00 kako bi svi zajedno mogli pjesmom slaviti Boga za naše župno proštenje na Presveto Trojstvo

NAŠI POKOJNICI

SAKRAMENAT ŽENIDBE ŽELE SKLOPITI

ŽUPNE ZAJEDNICE

PASTORALNE AKTIVNOSTI

Župne kateheze i sve ostale pastoralne aktivnosti odgađaju se do daljnjega.